Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Széles csatornaválaszték

A kábelhálózatok elsődleges funkciója – nevéből adódóan is – a tévéműsorok eljuttatása az otthonokba. A vételi technológiák fejlődésével arányosan növekedett az idők folyamán az elérhető csatornák száma.

 
Szélessávon, kábelen

A vezetékes szélessávú internet-előfizetések piacán a kábeltelevíziós hálózat az egyik legnépszerűbb, az ügyfelek 45 százaléka így ezen keresztül csatlakozik a világhálóra.

 
Beszélgessünk kábeltévés hálózaton

A kábeltelefon népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy miközben a hagyományos telefonvonalak száma immár 2000 óta egyre apad, addig a kábelmodemes telefon-előfizetőké az elmúlt évek során egyre emelkedik.

 
TV és/vagy PC

A hagyományosan kommunikációra használt eszközök (mobiltelefon, PC) mára médialejátszókká fejlődtek. Vajon fordítva is így lesz? Az internetre kapcsolt tévé képes lesz üzenetet vagy a hívó fél telefonszámát megjeleníteni?

 
A médiafogyasztás konvergenciája

A szórakoztatóipar szereplői a versenyben hiába csiszolgatják, fényezgetik saját portékájukat, az emberek nem egyiket vagy másikat akarják, hanem mindenből valamennyit. Sőt ha lehet, mindent egyben.

 
Itt a kábelrádió

Külföldön már régóta megszokott, hogy a legnépszerűbb rádióműsorokat is a kábeltelevíziós hálózaton keresztül hallgatják otthonukban az emberek. Itthon is érdemes érdeklődni a helyi kábelszolgáltatónál, mert egyre több társaság vezeti be ezt a szolgáltatást, amiért ráadásul nem kérnek külön díjat.